user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 29 Gener 2017 15:14

Tercera jornada ben aprofitada pels montgrins al Campionat de Girona d'Edats

Valorar aquest article
(0 vots)

La tercera jornada ha estat força més positiva pels jugadors del Club Escacs Montgrí. Llevat de les incompareixences d'en Ferran Rovira i en Pol Pigem, la resta han puntuat una o dues partides.

A Sub8, dues victòries de dos partides tant per l'Eudald Torró com per l'Otis Vilà. L'Eudald se situa cinquè a la classificació amb 4 punts i moltes opcions per acabar pujant al podi final. L'Otis ja compte amb 3 punts aconseguits, ben treballats.

A Sub10, el millor posicionat és l'Arnau Vilà que malgrat perdre contra en Joan Moles, el favorit a la victòria final, disposa de 5 punts, quart a la classificació i amb totes les opcions per a pujar al podi final. En Joel Bañeras ha aconseguit sumar un punt i mig i es situa de moment en dotzena plaça. L'Oriol Serra en sumar dos punts, recupera moltes posicions i es situa al mig de la taula juntament amb en Marc Cachadiña que també ahir va sumar un important punt. Finalment l'Arnau Camps no va tenir molta fortuna i a diferència de la resta no va fer cap punt.

A la categoria Sub12, en Fermín Villegas suma un nou punt i ja en porta tres. Recordem que en Fermín debuta com a jugador federat en aquesta competició i a més és sub12 de primer any, per tant aquests tres punts són molt valuosos.

Finalment a la categoria Sub14, la més complicada de totes, en Joan Mera va poder sumar ahir dos importants punts, mentre que en Nicolás Garcia i l'Aniol Anglada en varen sumar un cada un. Els tres porten dos punts.

Dissabte vinent la darrera jornada a l'auditori de l'Espai Ter. Desitgem sort a tots els nostres petits grans jugadors!

Llegir 2494 vegades