user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 27 Mai 2018 20:23

Marc Cachadiña nou campió del torneig l'escolar Montgrí 2018

Valorar aquest article
(0 vots)

El dissabte 26 de maig al matí va tenir lloc el XII Torneig Escolar Montgrí amb 21 participants d'entre 6 i 12 anys. Tots els participants, llevat precisament del campió Marc Cachadiña, provenen de les escoles de Torroella de Montgrí i rodalies (Pals, La Bisbal, Verges, Corçà, ...).

S'ha repetit la fòrmula del passat torneig de nadal amb un torneig de sis rondes al ritme de 10 minuts finish, i s'ha repartit 7 copes: tres per la general i quatre pels dos millors sub10 i pels dos millors sub8.

Marc Cachadiña ha repetit el triomf del passat nadal, mentre que en Joel Bañeras fa el seu millor resultat amb el segon lloc. La sorpresa l'ha donat l'Eduard Vilarrúbies que essent sub10 de primer any ha fet un gran torneig guanyant a favorits i més grans que ell com en Biel Ros, per finalment situant-se en tercera posició, mentre que en Biel Ros s'ha hagut de conformar la quarta posició. Pel que fa als premis d'edats, Èric Saballs i Arnau Camps han estat els dos millors Sub10 i en LLuc Guerra aconsegueix ser millor Sub8 malgrat fer un torneig fluixet pel seu nivell mentre Demian de Bartoli s'endú la copa de segon millor Sub8.

Tots els emparellaments i resultats de les 6 rondes els podeu consultar clicant AQUÍ

Llegir 2638 vegades