user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dilluns, 06 Desembre 2021 10:22

Adrià Pérez (Peona i Peó) campió del IV Obert Baix Ter

Valorar aquest article
(0 vots)
Adrià Pérez (C.E.Peona i Peó, de Barcelona) nou campió del IV Obert Baix Ter IRT Sub2200 amb un impecable 6 punts de 6 partides, essent el darrer en tancar la sala i després de guanyar un final delicat de peons i cavall davant l'Arnau Parra (C.E.Llinars) a la darrera ronda. El segon classificat només cedint un punt ha estat el nord català Stéphane Laborde (C.E.Les Rois de la Tet, de Perpinyà). I en tercera posició també amb 5 punts, la Laura Viñolas (C.E.Figueres) que ja està trucant la porta per ser part del primer equip del seu club de tota la vida.
 
També s'han donat altres premis, de trams i d'edats. El Tram A fou el millor classificat en Marc Martínez (C.E.Geva-Cea, d'Andorra) amb 4,5 punts, el tram B en Maxim Anguera (C.E. Sitges) amb 3,5 i molt frec a frec el jugador local Arnau Vilà (C.E.Figueres), i el tram C l'Arnau Cavallé (C.E.Mataró) també amb 3,5 punts. Pel que fa a edats, Raül Marcos (C.E.Ateneu Colon) fou el millor sub14 amb 4 punts i en Jordi Linares (C.E.Montornès) fou el millor Sub10 amb 1,5 punts.
 
En el torneig celebrat a Torroella de Montgrí el cap de setmana del 4 i 5 de desembre de 2021, hi han participat 46 jugadors d'arreu de les comarques de Girona i Barcelona, però també del Roselló i fins i tot d'Andorra. En una sol cap de setmana s'han jugat sis rondes al ritme de 60'+30" per partida, i vàlid per Elo català i Fide.
 
Agrair a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per la cessió del local malgrat la deficiència climàtica. Esperem que a la propera edició es tingui en compte aquests detalls. Així i tot, tenim la voluntat de tornar a fer aquest torneig en dates de molt més bon temps, al juny ...
Llegir 2363 vegades