user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dimecres, 27 Desembre 2017 15:32

Marc Cachadiña nou campió del Torneig escolar de Nadal

Valorar aquest article
(0 vots)

La sisena edició del Torneig escolar de Nadala que organitza el Club Escacs Montgrí hi participaren 30 nens i nenes d'entre 5 i 14 anys. El nivell de les partides fou molt més que acceptable, amb moltes partides renyides i alguna que altre sorpresa on algú de de més petita edat sorprengué als més grans.

Finalment el campió fou en Marc Cachadiña amb 5,5 punts en el desempat a favor amb el segon classificat l'Aniol Anglada (el més "veterà" del torneig), seguit per en Marc Deusedes amb 4,5 punts i que aquest cop no li han traicionat els nervis i ha acabat fent un excel·lent torneig. En Joal Bañeras també ha fet 4,5 punts, però pel desempat s'ha quedat quart i rep la copa al millor sub10. La segona copa pel sub10 se l'endugué l'Oriol Serra que finalitzà en 4 punts. Tot seguit, els tres següents de la classificació foren per a tres petits nens i amb un gran futur si continuen amb aquesta energia: Lluc Guerra, Issac Romero i Eloi Magin feren 4 punts de 6 partides!

Resultats i classificació: chess-results.com

La propera gran prova pels que es donen d'alta la fitxa federativa és el Campionat de Girona d'Edats que comença el proper dissabte 13 de gener.

Llegir 2557 vegades