user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 22 Gener 2017 16:18

Resultats desiguals dels montgrins al Campionat de Girona d'Edats 2017

Valorar aquest article
(1 Votar)

La segona jornada del Campionat de Girona d'Edats, que es disputa en quatre dissabtes a Torroella de Montgrí, no va ser molt afortunada pels jugadors del Club Escacs Montgrí. Llevat de l'Arnau Vilà amb quatre punts al Sub10 i en Ferran Rovira amb tres punts al Sub8, cap més jugador disposa gaires possibilitats per a lluitar pel podi final.

A sub8, en Ferran Rovira va ensopegar contra en Gerard Jurca del Platja d'Aro degut a les rapideses, però va guanyar la segona partida sense problemes. Mentre que l'Eudald Torró no va tenir fortuna en perdre les dues partides de la jornada. L'Otis Vilà no es va poder presentar al torneig i es queda amb un punt.

A sub10, l'Arnau Vilà amb 4 punts de quatre partides, i segon classificat, després de la gran victòria contra en Guillem Campos de l'Alt Empordà. Recordem que la passada edició en Guillem va ser el campió gironí sub8 precisament derrotant a l'Arnau a la darrera ronda. La següent ronda, l'Arnau haurà de jugar contra l'indiscutit favorit, en Joan Moles del Santa Eugènia.

Pel que fa a la resta del jugadors del Club a la categoria Sub10, Marc Cachadiña i en Joel Bañeras es defensen bé portant dos punts cadascú. L'Arnau Camps amb un punt i mig, l'Oriol Serra amb un punt, i el debutant Biel Ros encara no ha estrenat el marcador però creiem que ho farà aviat perquè la conducte és molt positiva.

A la categoria sub12, en Fermín Villegas que debuta en una competició federada, porta uns magnífics dos punts. Mentre que l'altra debutant en competició oficial, en Pol Pigem encara no ha trobat fortuna per a sumar punts.

Finalment a la categoria Sub14, sense dubte la més difícil, tant en Nicolás García com en Joan Mera, han estat derrotats en les dues partides de la segona jornada. L'Aniol Anglada per indisponibilitat no va poder venir a jugar.

Desitgem sort i encert a tothom a la tercera jornada!

 

Llegir 2211 vegades