user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dimecres, 29 Desembre 2004 00:00

Resum temporada 2004

Valorar aquest article
(0 vots)

Encarem la nova temporada del Club d’Escacs amb els mateixos propòsits que l’anterior temporada. A més de fer una crida als afeccionats als escacs que s’animin a venir a can Pitu Bou als dimarts al vespre a fer caliu, volem fer també una crida als joves valors que s’apuntin al club per fer un equip fort per a aquesta temporada.

Per animar als joves, i no tant, a aprendre a jugar escacs, repetirem l’experiència de l’any passat de fer classes als dissabtes a la tarda a Casa Pastor (antic museu) de cinc a set de la tarda. La data prevista pels inicis de les classes serà pel dia 23 d’octubre d’enguany. Constatar que pels dissabtes del mes de novembre iniciaríem el primer campionat social juvenil del club, pel qual animaria a tots als joves a fer una crida als seus amics que s’apuntin, que hi haurà premis per tothom.

Per socialitzar una mica més el club, de nou s’organitzarà el XXVI Campionat Social del club. Aquest està previst que sigui pels dies 5,12,19,26 de novembre i 3,10,17 de desembre, tots ells els divendres a les 21h30. El local de joc serà a Can Pitu Bou. I el sistema de joc serà el suís i de 1h30 a finish cada partida. Els drets d’inscripció serà d’2€ els socis i 5€ els no socis.

Resumim a continuació les activitats que s’han dut a terme fins ara al llarg de l’any 2004 pel club d’escacs Montgrí:

  • Febrer-Març: Campionat territorial de Girona: dos equips (sènior i júnior), dels quals el primer equip assoleix l’ascens de categoria en quedar campió.

  • Sant Jordi: simultànies a la plaça de la vila pel mestre Felipe Tosan i arrossada popular a Santa Caterina.

  • 6 de juny: simultànies a l’escola de Verges pel jugador del club Agustí Lòpez.

  • Festa Major de Torroella: simultànies pel mestre Felipe Tosan.

A més d’aquestes activitats del club, dir que diferents jugadors del club han estat molt actius al llarg de la temporada jugant en diferents campionats de la demarcació de Girona: Campionat provincial de gent gran (el qual el President Sr. Cabello ha estat sotscampió), el campionat internacional de Figueres, el campionat internacional de Banyoles, l’obert Casta Brava, el campionat provincial individual de Girona, etc ... amb la participació destacada dels jugadors del club Lluís Parals, Ramon Blanco, Francisco Cabello, Carles Vilà, Agustí Lòpez, Francesc Burgas, Arnau Llos i Berta Llos.

Per acabar, volem emetre des d’aquí, un petit record a la lamentable pèrdua que hem tingut aquest estiu amb la desaparició d’un dels grans teòrics dels escacs de la vila, el Sr. Tomàs Radresa. Ha estat una mica mestre de tots, on encara per Sant Jordi el veièrem rera els taulells comentant les jugades.

Llegir 2294 vegades