user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Divendres, 02 Gener 2004 00:00

Re-estrena del Montgrí a la Lliga d'escacs

Valorar aquest article
(0 vots)

El Club d’Escacs Montgrí, amb més de trenta anys de tradició a la vila de Torroella, i després d’un parèntesi de nou anys, fou refundat el passat any 2003 amb la única consigna d’omplir un buit del joc dels escacs a les comarques gironines. Amb el propòsit de promocionar els escacs a Torroella de Montgrí i rodalies, podem constatar que s’ha assolit els objectius amb escreix. El Club ha passat de tenir un equip de 24 jugadors federats a 38, de cares a enfrontar la temporada 2005.

S’ha donat d’alta a la Federació Catalana d’Escacs el C.E. Montgrí, format per dos equips, dels quals un queda campió de categoria i per tant assoleix l’ascens, un dels objectius de la temporada. S’ha organitzat tres simultànies: dues pel mestre Felipe Tossan per les diades de Sant Jordi i per Sant Genís (festa major de Torroella) i una tercera pel jugador local Agustí Lòpez a Verges. També s’ha organitzat dues trobades escaquistes convidant diferents clubs d’escacs de les comarques gironines: una per Sant Jordi on es feu una arrossada a l’ermita de Santa Caterina, i una darrere al museu Can Quintana amb les activitats que l’ajuntament de Torroella va organitzar amb motiu de l’incendi que hi hagué al Montgrí el setembre passat. El club també ha primat la promoció de joves jugadors donant classes d’escacs als dissabtes a la tarda.

La junta del club, formada a l’agost del 2003, està formada per:

 • President .................. Francisco Cabello
 • Vice-President ......... Lluís Parals
 • Secretari .................... Carles Vilà
 • Tresorer .................... Dani Vilà
 • Vocals ......................
   • John Fowler
   • Ferran Laverde
   • Petra Devers
   • Joaquim Vidal

Amb vistes a la propera temporada, hi ha el propòsit de seguir en la mateixa línia, consolidant el club a la vila de Torroella de Montgrí, tot incentivant els més joves que s’hi dediquin més, i assolir un nou ascens del primer equip del club a la primera categoria regional de Girona. També hi ha el propòsit de posar les bases a un possible campionat internacional d’escacs a Torroella per a l’estiu del 2006.

Llegir 7497 vegades