user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 05 Febrer 2012 00:00

L'equip juga escacs a Casa Pastors al campionat per equips 2012

Valorar aquest article
(0 vots)

Jugar a Escacs a Casa Pastors, Torroella de Montgrí, al campionat per equips

Aquest diumenge hem estrenat la lliga del Campionat d'Escacs de Catalunya per Equips a casa nostra, a Casa Pastors, antic museu de Torroella de Montgrí. I enguany ho hem fet amb millors condicions: disposem d'un bon sistema de calefacció!

Si bé la setmana passada, per una cosa o per l'altra, vam naufregar a Palafolls perdent per un clar 7,5 a 0,5, avui hem guanyat meritòriament al Gerunda D per 5 a 3. D'entrada, el matx d'avui semblava molt igualat, amb una baixa a cada equip. Però amb les victòries ràpides d'en Francisco Cabello i Joan Albert Dalmàs, de seguida el Montgrí s'ha agafat el matx amb molta tranquil·litat. La derrota posterior d'en Ramon Blanco no ha fet trontollar l'equip qu ha aguantat bé el pols del nerviosisme. Clar final guanyador per en Carles Vilà, ha fet decidir aleshores que en Francesc Batlle i en John Fowler acceptessin les respectives taules.

Durant aquest mes i el proper tenim encontre cada diumenge amb el clàssic torneig per equips. Però a més, aquest any tenim la novetat de la incorporació d'un nou equip sub-12, equip format per nens i nenes menors de dotze anys i que s'estrenarà el el proper 26 de febrer a Casa Pastors davant el Figueres.

Llegir 4960 vegades