user_mobilelogo
Dijous, 30 Desembre 2004 00:00

L’avenir: temporada 2005

Valorar aquest article
(0 vots)

Per la temporada 2005, el Club s’ha enfortit amb nous i vells jugadors de cares a assolir i superar els objectius marcats a la temporada 2004. El primer equip del club, el Montgrí A, té de nou el repte d’aconseguir un nou ascens de categoria amb l’agreujant que a la 2ª categoria en son necessaris vuit jugadors/es per composar l’equip i que la categoria és lleugerament més forta que l’anterior. A més, volem repetir la també exitosa temporada del segon equip del Club, ampliant consideradament el planté dels joves valors: passem de nou a setze els menors de setze anys.

Degut a l’afició als escacs dels més menuts, tal com es va poder comprovar a la passada Fira de Sant Andreu, i en els diversos actes que el Club ha organitzat, ens proposem d’organitzar el primer Campionat Juvenil de Torroella, de forma homologada per a la Federació Catalana d’Escacs, puntuable pel ELO, a la propera primavera. Més detall, s’adjunta la informació en el proper foli així com a la pàgina web de la federació.

Però per promocionar més encara els escacs a Torroella i rodalies, el Club organitza classes als dissabtes a la tarda de 5 a 7, a la seu del Club. A més, el jugador del club Agustí Lòpez, s’encarrega de donar classes al col·legi Sant Miquel, dos cops per setmana. I tot perquè pensem que a Torroella hi poden haver molt bons jugadors d’escacs.

Altres activitats tampoc les deixarem de fer. Les simultànies a la plaça de la Vila per Sant Jordi i per a la festa major de Torroella, que aquest cop les farà el jugador del Club Ramon Blanco, ja en són segures. I el tradicional campionat social, obert a tots els socis del club, amb o sense llicència federativa, que es jugarà a la tardor.

Això és tot el que tenim previst. Però de ben segur sorgiran altres iniciatives al llarg de la temporada de forma esporàdica però no menys importants. Si que d’alguna manera enguany començarem a posar fil a l’agulla per organitzar al 2006 el primer Campionat Internacional d’Escacs Montgrí – Illes Medes. El passat any 2004, la Federació Catalana d’Escacs va organitzar el I Circuit Català d’oberts Internacionals, on per la propera edició es donen d’alta quatre noves proves: 3 d’escacs actius (Olot, Banyoles i Móra d’Ebre) i un de ronda diària (Esparreguera).

Llegir 3750 vegades