user_mobilelogo

Campionat Juvenil Montgrí - Illes Medes 2006

Valorar aquest article
(0 vots)
Participants:
Poden participar tots/es els/les jugadors/es amb llicència federativa en vigor en algún club adscrit a la Federació Catalana d’Escacs i nascuts/des l’any 1988 o posteriors. Serà vàlid per al ELO català.
El torneig es regirà pel reglament de la FCE i les bases pròpies d'aquest torneig.
La participació en el torneig suposa l'acceptació d'aquestes normes.

Dates i local de joc:
Els diumenges 7, 14 i 21 de maig de 2006.
Totes les partides es disputaran a Hotel Santa Anna, C/ del Port, num.47 L’Estartit..

Horari i ritme de joc:
2 Rondes diàries, diumenge mati.
L’inici de la primera partida serà a les 9h00 i de la segona partida a les 12h00.
El ritme de joc serà de 1h15 per jugador/a a finish..

Sistema d’emparellaments:
Suís a 6 rondes i els sistemes de desempat Bulcholz.

Informació inscripcions:
Carles Vilà: 620.196.558
Gabriel Perez: 620.554.294
email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Preu: 3€ (es podran fer efectius a la primera ronda)

Premis:
Trofeu al primer, segon i tercer de la general.
Trofeu al primer local.
Trofeu a la primera fèmina.
Trofeu al primer i segon sub-8, sub-10, sub-12 i sub-14
Els premis no seran acumulatius.

Organita:
Club d’Escacs Montgrí.

Col•labora:
Ajuntament de Torroella de Montgrí – L’Estartit
Hotel Santa Anna
 


Crònica del II Torneig Juvenil d’Escacs “Montgrí – Illes Medes”

Amb sorpresa final, l’Àlex Vidal del Club d’Escacs Santa Eugènia, amb només onze anys, guanya al campionat a la darrera ronda al vencedor de l’any passat i màxim favorit del torneig, l’Emili Colls, del Club d’Escacs Figueres. Una petita errada de càlcul d’un complicat final d’alfil i peons, li ha costat a l’Emili el campionat del torneig, quedant finalment en tercera posició. Amb tot, l’Emili accepta amb esportivitat la derrota i reconeix la magnífica temporada que està duent el jove Àlex. El sots-campionat se l’endú l’Oriol Sànchez del Club d’Escacs Sant Sadurní, demostrant que la distància al lloc d’origen no és motiu per no fer un molt bon campionat.

El premi al millor jugador local se l’endú l’Arnau Llos, del Club d’Escacs Montgrí, fent un magnífic campionat en quedar cinquè absolut. La millor fèmina recau a la Neus Gibert, del Club d’Escacs San Sadurní. També es reparteixen copes al dos millors per a sub-14, sub-12, sub-10 i sub-8, on hi hauríem de destacar entre els premiats i premiades, a la sorpresiva Júlia Muratet, del Club d’Escacs Banyoles, que va arribar a posar entre les cordes al campió final del torneig, sense oblidar a dues altres joves promeses i pel progrés que estant duent com són la Cristina Vidal i la Laura Regincós, del Santa Eugènia i del C.E.Montgrí respectivament..

Entre els participants, destacar la participació de tres jugadors del Club d’Escacs de Sant Sadurní d’Anoia, però també la màxima complicitat de les escoles d’escacs dels clubs de Figueres i Santa Eugènia de Girona per aportar el més gran nombre de jugadors. També destacar l’entusiasta participació de les noies, en ser 10 dels 50 del total, i pels magnífics resultats d’elles en què totes llevat d’una obtenen com a mínim tres punts dels sis possibles. També notar la magnífica esportivitat dels participants, on més que un renyit i disputat campionat, ha estat una festa dels escacs juvenils, per la magnífica conducte de tots els participants i per les moltes ganes que hi han posat davant del tauler de joc com per la manifesta diversió de tots ells en jugar els escacs. Al final del torneig, se’ls ha obsequiat a tothom amb una samarreta commemorativa del campionat, gentilesa de l’Ajuntament de Torroella.

Classificació final:

1 Alex Vidal Zamora Santa Eugènia 6
2 Oriol Sanchez Urpi Sant Sadurní 5
3 Emili Colls Bosch C.E.Figueres 5
4 David Marti Aupi Palafrugell 4.5
5 Arnau Llos Casadellà C.E.Montgrí 4.5
6 Jordi Morales Dalmau Palafrugell 4.5
7 Enric Martorell C.E.Figueres 4.5
8 Francesc Bonavia Guixolenc 4
9 Marc Pérez Granes C.E.Figueres 4
10 Saul Domenech Maset Guixolenc 4
... fins a cinquanta participants.

Els diumenges 7, 14 i 21 de maig del 2006 s'ha celebrat aquesta segona edició del campionat juvenil, jugant dues rondes per jornada. Aquest any el local de joc ha estat l'Hotel Santa Anna de l'Estartit i hi han participat cinquanta nois i noies de vuit clubs diferents.

El campió ha estat l'Àlex Vidal (Club Escacs Santa Eugènia) qui, amb només onze anys, ha guanyat en la darrera ronda al campió de l'any passat, el figuerenc Emili Colls, que al final ha quedat tercer. El segon classificat ha estat l'Oriol Sànchez, del club escacs Sant Sadurní d'Anoia. El millor local ha estat l'Arnau Llos, que ha quedat cinquè.

 

Llegir 4857 vegades