user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dijous, 29 Març 2012 00:00

Final Campionat de Catalunya per Equips 2012

Valorar aquest article
(0 vots)

Un any més, el Club Escacs Montgrí ha finalitzat el torneig per excel·lència de les Comarques de Girona, el Campionat de Catalunya per Equips 2012, on el nostre primer equip participava en la primera categoria de Girona.

Ha estat una temporada complida per la falta de jugadors disponibles, tenim una plantilla molt justa i les mínimes baixes fan que sempre hem hagut de jugar amb dos o tres jugadors menys. Així i tot, s'ha pogut guanyar dos matxs (Gerunda D i Salt i Girona B) i empatat a un altre (Cassà B). Al final doncs, no hem sigut últims i en principi mantenim pels pèls la categoria. Podeu veure els resultats del club i la classificació final aquí.

Per altra banda, el debut de l'equip sub-12 ha estat més que notable. Tinguent en compte que la gran majoria dels nens i nenes no tenien cap mena d'experiència en fer partides oficials, i fins i tot alguns començaven a jugar a escacs aquest any, doncs s'han aconseguit puntuar en el 33% de les partides, guanyar un matx al Santa Eugènia i evitar així quedar els darrers. De segur l'any vinent es farà un millor paper, donada l'experiència i l'entusiasme de tots els nens i nenes.

Llegir 4216 vegades