user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Divendres, 22 Març 2013 00:00

Resum lliga catalana per equips Sub-12

Valorar aquest article
(0 vots)

El passat diumenge 17 de març va acabar una nova edició de la Lliga Catala d'Escacs per Equips format per nens i nenes sub-12. I el resum final és que podem dir que hem acabat el campionat de forma raonablament bé on els nostres joves jugadors han après força en les partides jugades.

Concentració, competició, estímul, ordre, paciència, memòria, reptes, coordinació, ... i diversió! Aquests són els valors principals que se'ls demana a un nen o nena quan juga un partida d'escacs de competició. No és fàcil saber coordinar totes aquestes coses, i menys si a més s'ha de guanyar una partida d'escacs. Així i tot, els joves jugadors del CE:Montgrí ho han anat aprenent de forma excel·lent. La "seriositat"  de les seves partides semblaven com si fossin de grans mestres dels escacs.

El resultats final són millors que els de l'any passat, per tant es pot dir que prograssem adequadament! Destacar el joc calmat i ordenat d'en Damian, la rapidesa de les victòries de l'Aleix, l'astúcia d'en Nicolàs, l'experiència de la Sílvia, les coronacions de dama d'en Joan ... són alguns dels retrats que s'ha ppogut veure en la majoria de les partides jugades.

Gràcies a tothom, als pares que ens han acompanyat i en especial a tots els jugadors que hi han participat.

Podeu consultar els resultats en el següent enllaç: Lliga catalana sub-12

Llegir 3792 vegades