user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 24 Febrer 2013 00:00

En joc la lliga catalana per equips Sub-12

Valorar aquest article
(0 vots)

El passat diumenge 17 de febrer va començar una nova edició de la Lliga Catala d'Escacs per Equips. Enguany el Club d'Escacs Montgrí no presenta cap equip de sèniors però si ho fa amb molta il·lusió amb dos equips a la categoria Sub-12. Si que de moment els resultats a simple vista poden ser dolents, però la sensació és realment bona: hi ha partides renyides de quasi dues hores!!

Si és veritat que allò important és participar, també és veritat que els nens agafen més il.lusió jugant si els resultats acompanyen. Però també és veritat que amb paciència i concentració, els bons resultats poden arribar ben aviat.

Només cal veure algunes de les partides jugades aquest diumenge 24 on el resultat final ha estat renyit fis quasi dues hores després d'haver-se començat la partida!! La sensació d'avui és que moltes partides jugades han estat realment ben jugades pels nens, on hi ha hagut jugades ben meditades i intencionades, pròpies dels adults. Per això diem que el resultats pel Montgrí de moment és dolent, però les sensacions són molt bones. Només dir que es continui així i ànims!

La setmana passada amb el CE.Montgrí varen debutar l'Aleix Costa i en Nicolás García. Aquesta setmana han debutat l'Eloy Weitzmann i en Guillem Coves. La Sílvia Lloveras, la Judit Estanyol, en Joan Mera i en Damian Granados és el segon any que hi participen.

Podeu consultar els resultats en el següent enllaç: Lliga catalana sub-12

Llegir 3629 vegades