user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 01 Mai 2016 00:00

Nil Garcia del Ripollet campió Sub8 del X Torneig Montgrí

Valorar aquest article
(2 vots)

Se'ns dubte el grup Sub8 va ser el torneig més nombrós (34 participants) i per tant més renyit dels quatre grups. Amb una especial participació dels millors jugadors de Catalunya que finalment ocuparen les places de dalt de la classificació.

La classificació final arribà amb quatre jugadors empatats a cinc punts que després del desempat feu campió a en Nil Garcia del CE Ripollet, seguit d'en Pol Ortiz del CE Tres Peons i que malgrat haver guanyat a en Nil perdé la primera plaça degut a la seva derrota final contra el tercer classificat Lluc Crespo del CE Figueres. I finalment també amb 5 punts l'Arnau Vilà del CE Montgrí va quedar fora del podi degut a l'ensopegada en només començar el torneig i malgrat haver guanyat a en Guillem Campos (actual campió de Girona Sub8) a la darrera ronda.

A més de l'Arnau, vuit jugadors més del Club o de les escoles hi varen participar. L'Oriol Serra va fer tres punts ocupant el lloc 17 de la classificació, i en Joel Bañeras (22è) també amb 3 punts, amb 2 punts l'Arnau Bonet (25è), Eudald Torró (27è), Otis Vilà (28è) i Martí Roig (29è), i amb un punt en Ferran Rovira i en Bruno Villegas. A tots ells, malgrat el gran nivell que hi havia en el grup, els felicito per a la participació perquè a aquesta edat per a progressar i millorar el joc és molt important jugar als tornejos. Aquests petits grans jugadors segur que han après moltíssim aquesta tarda d'escacs.

Llegir 7185 vegades