user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 06 Juny 2004 00:00

Jornada d'escacs a Verges

Valorar aquest article
(0 vots)

El proper dia 6 de juny, al migdia, l’escola de Verges organitza tota una sèrie d’activitats entre les quals hi ha la de fer unes simultànies d’escacs. Aquestes simultànies se’n farà càrrec el Club d’Escacs Montgrí, tant pel material com pel jugador qui les farà: l’Agustí López.

Un petit resum de qui som i què fem:

El Club d’escacs Montgrí és històric a Torroella. Per diverses causes, ha estat inactiu força anys. Al llarg del 2003 es tornà a refundar.

El Club d’escacs està interessat en promoure els escacs entre el jovent, així com engrescar a la gent gran perquè hi col·labori. El nostre propòsit és anar organitzant activitats al llarg de l’any. El passat mes de març, el primer equip del Club assolí l’ascens de categoria en quedar campió del grup.

  • Durant l’hivern, els dissabtes de 17h00 a 19h00, hi haurà classes d’escacs.

  • El local és a l’esplai, darrere de l’església de Torroella de Montgrí (provisionalment).

  • Hi ha dos equips federats, un de sènior (format per vuit jugadors) i un júnior (de quatre jugadors), competint arreu de les comarques de Girona.

  • Al llarg de l’any s’organitzen altres activitats com ara un campionat de socis del club, les simultànies de la festa major (Sant Genís) i de Sant Jordi, ...

Llegir 2271 vegades