user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dimarts, 16 Mai 2017 09:15

Finalitza el primer Calculín de Girona

Valorar aquest article
(1 Votar)

El passat dissabte 13 de maig va finalitzar el primer torneig Calculín de Girona també anomenat Calculín Vermell, un dels quatre Calculins que es jugaven simultàneament entre Llinars, Sant Boi de Llobregat, Sabadell i Girona. El torneig és organitzat pel Club Escacs Llinars des de fa cinc anys i que enguany estrenava una subseu a les comarques gironines co-organitzat pels clubs del Gerunda i el Santa Eugènia. El torneig era un suís a 7 rondes jugats en quatre dissabtes amb la participació de de 54 jugadors. 

Els dos primers classificats de les categories sub8, sub10 i sub12 de cada una de les seus dels calculins, es classifiquen per una final de tancats per categoria a Llinars que jugaran en quatre dissabtes a partir del 27 de maig. L'Arnau Vilà del Montgrí, sots-campió del torneig d'escacs i primer sub10 amb 6 punts de 7 partides és un dels classificats, que juntament amb en Joan Moles del Santa Eugènia seran els representants gironins al tancat Sub10. A la categoria sub8, els classificats són en Mauro Alonso del Gerunda i en Josep Maria Jacomet del Santa Eugènia, mentre que està a la reserva en Marc Jurca del Platja d'Aro. I per a la categoria Sub12, els classificats són en Jordi Camprubí del Banyoles i campió absolut del torneig, i en Diego Alonso del Gerunda i tercer a la classificat final.

A més de l'Arnau Vilà, del Club Escacs Montgrí hi han participat l'Oriol Serra i en Biel Ros, que si bé no ho han tingut fàcil per puntuar si que aquesta experiència és positiva per a altres tornejos. Sempre diem que si no es juga no s'agafa experiència i després els més experimentats saben com guanyar ràpid les partides. 

Llegir 2925 vegades