user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dimecres, 28 Juny 2017 13:33

Festival Platja d'Aro amb els mítics Karpov, Timman, Ribli i Ljubojević

Valorar aquest article
(0 vots)

Des del diumenge 25 de juny i fins el diumenge vinent 2 de juliol, té lloc a Platja d'Aro el V Festival Internacional d'Escacs que enguany compte amb un cartell impressionant: la presència d'Anatoly Karpov (Rússia), Jan Timman (Països Baixos), Zoltan Ribli (Hongria) i Ljubomir Ljubojević (Sèrbia), que s'enfrontaran en dos tancats (ràpides i llampec).

A més dels qutre il·lustres visitants, el Festival de Platja d'Aro es juga diversos tornejos que es juguen simultàniament entre l'Hotel Aromar i el Club Nàutic de Platja d'Aro. Per una part, a les instal·lacions del Club Nàutic, hi juguen dos grups d'adults, el primer dels quals amb molta presència de forts jugadors dels països de l'est com Mikhail Krylov, Sergey Kasparov o Aleksandr Volodin. A l'Hotel Aromar, a la mateixa sala on juguen les quatre llegendes, hi juguen el torneig sub14 amb majoria de presència de nens i nenes russos i poca participació local. Diumenge passat el matí es va fer un torneig Sub14 de ràpides on el vencedor fou el jugador de Parets del Vallès l'Aleix Miró. També divendres el vespre dia 30 de juny, tindrà lloc el torneig de ràpides d'adults. 

El Festival d'Escacs de Platja d'Aro, des de l'edició passada, forma part del Circuit Català d'Oberts Internacionals, on hi ha destacats premis metàl·lics importants per guanyadors. Es pot seguir els resultats i les classificacions a la pàgina web de chess-results.com

 

Llegir 2816 vegades