user_mobilelogo
Diumenge, 12 Mai 2013 00:00

Resum VII Torneig Montgrí Juvenil d'escacs

Valorar aquest article
(1 Votar)

Un edició més del torneig juvenil i una edició més que augmenta els participants i el nivell de joc!

Enguany han estat vint-i-tres els participants, quasi el doble que el Torneig Juvenil de fa un any. I això és una molt bona notícia i que agrïm molt des del Club Escacs Montgrí. Ens fa molta il·lusió veure tants nens i nenes passant tota una tarda jugant escacs, i ens fa molta més la il·lusió veient que any rera any el nivell de joc va augmentant. 

Aquest cop el guanyador ha estat en Marc Juanola clarament destacat en primera posició amb cinc punts (ha guanyat totes les cinc partides) i que a l'ultima ronda ha pogut guanyar a una partida molt renyida amb en Damian Granados. En segon lloc, l'Arnau Puig, amb quatre punts, que s'ha vist sorprés amb el joc cada cop més polit de l'Aleix Costa. I finalment, el tercer lloc ha estat per l'Adrià Verdaguer que empatat a tres punts i mig amb en Nicolás Garcia passa a davant per tenr millor desempat.

Podeu veure la classificació final i tots els resultats dels emparallaments de les cinc rondes aquí: Torneig Juvenil 2013

Des del Club d'Escacs Montgrí volem felicitar a tots els participants, als pares, a l'Ajuntament de Torroella, i a la Teresa Bagué pel berenar que ens ha preperat (de les magdalenes no n'ha quedat ni les engrunes!).

Fins la propera edició!

Llegir 9618 vegades