user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dilluns, 05 Març 2012 00:00

L'escola d'escacs del C.E. Montgrí

Valorar aquest article
(0 vots)

Escola Escacs Torroella de Montgrí

Enguany ha debutat un nou equip al Club Escacs Montgrí: el SUB-12, format per nens i nenes de menys de 12 anys. En total hi ha deu nens federats que poden participar a aquest nou torneig que organitza la Federació Catalana d'Escacs des de l'any passat. Els noms de les joves promeses són: Damian Granados, Marc Juanola, Sílvia Lloveras, Robert Luna, Jordi Patiño, Arnau Puig, Anna Juanola, Joan Mera, Judit Estanyol i Oriol Vert.

A la foto, d'aquest passat diumenge, hi veiem concentrats la Sílvia, en Marc, en Damian, l'Oriol, i darrera seu dret en Robert. Tots ells, ja han jugat alguna partida, han sabut què vol dir concentrar-se en una partida d'escacs, alhora estar atent al temps (que els posa mooolt nerviosos), i a més han d'apuntar la partida jugada per tal de poder-la repassar i veure a on han fallat.

Els equips contrincants del Montgrí Sub-12 són del Figueres, Gerunda (Girona), Santa Eugènia (Girona) i Olot. L'equip que queda primer classificat, se'n va al Campionat de Catalunya per Equips Sub-12, fita que enguany no assolirem però que ho podem fer de cares a altres edicions.

 

Llegir 10845 vegades