user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 29 Novembre 2015 00:00

John Fowler campió del 2n Torneig Fira de Sant Andreu

Valorar aquest article
(0 vots)

Potser perquè s'ha fet en diumenge, potser perquè ha fet un molt bon temps i s'ha preferit passejar a la Fira o altres llocs, però el segon Torneig Llampec de la Fira de Sant Andreu ha tingut menys participació que l'any passat, que es va fer en un dissabte fred i plujós, ideal per a la pràctica dels escacs.

El torneig d'enguany ha portat alguna que altre sorpresa com per exemple el magnífic tercer lloc (empatat amb el segon) de l'Adrià, la gran habilitat de l'Aniol en capturar el rei d'en Carles quan tenia la partida ben venuda i amb escàs temps, o els quatre punts del l'Arnau el més petit del torneig.

El pòdium final quedà finalment dominat pel màxim favorit en John Fowler amb 8 punts de vuit partides, seguit a dos punts per en Carles i l'Adrià, segon i tercer respectivament. I el millor sub-16 fou l'Aniol, que amb cinc punts quedà quart a la classificació general. Apunt estigué l'Arnau de sorprendre a la darrera partida a l'Aniol quan en tres ocasions podia ni més ni menys capturar la dama ben neta ... En qualsevol cas, gran seriositat han fet el torneig tant l'Aniol com l'Arnau, com també tota la resta dels sub-16 que malgrat tenien difícil obtenir premi si han passat una magnífica tarda. Fins la propera!

Podeu consultar tots els resultats i la classificació final: aquí.

 

Llegir 3120 vegades