user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 02 Setembre 2018 20:41

Finalitzat l'Obert Baix Ter IRT Sub 2200.

Valorar aquest article
(0 vots)

Finalitzat el primer Obert Baix Ter IRT Sub 2200, un nou torneig d'escacs a l'Estartit amb la presència de molts jugadors d'arreu de Catalunya. Bona acollida de l'Hotel Panorama on durant dos intensos dies, tant jugadors com famílies i acompanyants han gaudit molt del lloc: moltes partides d'escacs, però també piscina, platja, bolera, o panxing a les tombones de la piscina ...

S'han vist molt bones partides, jugades espectaculars, enfrontaments interessantíssims, molt de nivell per part de tots els jugadors i jugadores, i la gent més gran patint d'allò més ja no per guanyar sinó per entaular amb els més joves!

Respecta al resultat final Després de les taules al primer tauler i la gran victòria de l'Abel Làzaro al tercer, un derbi barceloní de joves promeses, Jan Travesset del Sant Andreu vs Llibert Cespedes del Tres Peons, allarguen la partida al segon tauler per decidir el torneig. En molt d'apurament de temps els dos, li cau la bandera a en Jan Travesset. Finalment Llibert Cespedes del club Tres Peons s'ha endut el derbi Barceloní però després del desempat s'ha col·locat com a sots-campió. El campió ha estat la jove promesa Abel Làzaro de l'Olot. En tercera posició ha estat pel Mestre Català Antoni Bent del Reus Deportiu.

Pel que fa als altres premis: en Bernat Xifra del Gerunda ha estat el millor del tram A, l’Ivan Planella ha estat millor del tram B i en Dan Clotet del club Joviat de Manresa ha estat el millor del tram C. Pel que fa als premis d’edats, el millor sub 12 ha estat l’Aleix Miró del club Peratana i el millor sub 10 ha estat en Pol Ortiz del Tres Peons.

Entre els participants destacar la presència de cinc Mestres Catalans, la participació tres nens (Llibert Cespedes, Dan Clotet i Pol Ortiz) que en prou feines havien descansat del Campionat Europeu d'Edats jugat a Riga i la participació de l'Arami Lobo vigent campiona d'Espanya Sub12 i d'en Pau Manel Prada vigent sots-campió d'Espanya Sub8. També dir que ens han visitat moltes persones encuriosides pel torneig, de les quals destacar la visita del delegat gironí de la Federació Catalana d'Escacs Albert Badosa, de la Mestre FIDE Femení Mònica Vilar i del Gran Mestre Internacional Javier Campos que donar molta expectació repassant partides el matí del diumenge.

Gràcies a tothom que ha vingut a jugar o ens han visitat. Amb il·lusió de l'any vinent repetir-ho per fer més i millor!!

Llegir 2116 vegades