user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 03 Febrer 2019 16:24

Campionat de Girona d'Edats 2019

Valorar aquest article
(0 vots)

Ha finalitzat el Campionat de Girona d'escacs d'Edats 2019, fase prèvia del Campionat de Catalunya d'Edats que es juga cada any per setmana santa. S'ha jugat en quatre dissabtes a doble ronda setmanal, tres a Peralada i una a Sant Gregori els sub8, sub10 i sub12.

A la categoria sub8, en Martí Torró s'estrenava en un torneig oficial, i amb només sis anys, al final ha sumat 3,5 punts de les vuit partides jugades. És un gran resultat pel poc temps que fa que hi juga!

A la categoria sub10, l'Eudald Torró aspirava a fer un bon resultat i malgrat que s'ha acostat a les primeres taules la sort no l'ha acompanyat: ha fet 4 punts de 8, quedant en el lloc 14. Per altra banda l'Aniol Zamora s'estrenava en un torneig oficial i ha fet 2 punts de 6!

I pel que fa a la categoria sub12, ja força més exigent, l'Oriol Serra ha pogut sumar la meitat de punts quedant en el lloc 19 quan partia del lloc 40. Mentre que en Biel Ros finalment s'ha quedat amb 3 punts que tampoc està gens malament!

La foto és el podi gironí d'escacs de la categoria sub12 on el torroellenc i jugador del Figueres Arnau Vilà ha estat campió, en part gràcies a la seva entrega i constància, i en part per la bona feina que està fent el seu entrenador el Mestre Fide Àlex Vidal.

Llegir 1711 vegades