user_mobilelogo
Diumenge, 02 Febrer 2020 22:52

Bases IRT Baix Ter 2020

III OBERT ESCACS

BAIX TER IRT SUB 2200

 

Les complicacions sanitàries del COVID19 dels darrers dies a diferents punts de Catalunya i la superposició en dates del Campionat de Catalunya d'Edats fan que haguem de suspendre l'edició d'aquest any de l'Obert Baix Ter. Esperem que el proper any podem tornar a la normalitat i gaudir de bones partides d'escacs presencials.

El torneig és obert a tots els/les jugadors/es amb llicència federativa en vigor per a l’any 2020 que no superin els 2200 d’elo FIDE a l’inici del torneig. És vàlid per a elo FIDE i FCE sempre i quan se superi els 25 inscrits, en cas contrari el torneig es podria realitzar però sense ser homologat.

Les bases del torneig són les següents:

LOCAL

 

El torneig es jugarà a l’Hotel Clipper, situat al Carrer Martinet, 52, de la urbanització El Mas PinCOVID19ell (Torroella de Montgrí, Baix Empordà).

 

 

SISTEMA I RITME DE JOC

 

El torneig es disputarà en un grup únic pel sistema suís a 7 rondes. Per a l’elaboració del rànquing inicial, es tindrà en compte l’Elo Català. Els emparellaments es faran pel programa informàtic Swiss-Manager.

 

El ritme de joc serà de 60 minuts + 30 segons d’increment per jugada per a cada jugador. No es permetrà l’avançament de cap partida.

 

Els Bye seran de zero punts. Se'n podran demanar un màxim de dos.

 

 

DIES I HORARI DE JOC

 

Els horaris de les 7 rondes serà el següent:

 

 

Dia

Data

Hora

Acreditació

Divendres

4 setembre

15:30

Ronda 1

Divendres

4 setembre

16:00

Ronda 2

Dissabte

4 setembre

19:00

Ronda 3

Dissabte

5 setembre

09:00

Ronda 4

Dissabte

5 setembre

12:00

Ronda 5

Diumenge

5 setembre

16:00

Ronda 6

Diumenge

6 setembre

09:00

Ronda 7

Diumenge

6 setembre

12:00

Cloenda

Diumenge

6 setembre

15:00

 

El jugador que arribi passats 30 minuts perdrà la partida per incompareixença.

 

Al finalitzar les rondes 1, 3 i 6 es deixaran 15 minuts per poder començar la següent ronda si no s’han acabat amb el temps previst.

DESEMPATS

 

1) Pel sistema Buchholz menys el més fluix (aplicant ajustament FIDE).

2) Sonneborn-Berger

3) Pel resultat particular dels escaquistes empatats.

4) Nombre de partides guanyades

5) Progressiu acumulat

 

Els tres primers desempats es sortejaran un cop acabat el torneig.

 

INSCRIPCIONS

 

Les inscripcions es podran fer per telèfon al 620196558 (Carles Vilà) o pel correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fins el dijous 2 de setembre de 2020 a las 19:00 h.

 

Preu: 20 euros general, 15 euros els menors de 14 anys i jubilats.

L'ingrés s'ha de fer al compte bancari ES29-1490-0001-1924-1021-4518 indicant nom i cognoms i club, o a l’inici del torneig. Hi ha un descompte de 5 euros si es fa abans del dia 31 de juliol de 2020. L'aforament estarà limitat a 32 participants.

 

MESURES SANITÀRIES

            Per la prevenció del virus Covid-19, i tal com ordena la Generalitat de Catalunya, tant les instal·lacions com l’organització del torneig es tindrà en compte les mesures sanitàries pertinents. Així mateix els jugadors participants hauran d’omplir un formulari a l’inici del torneig a més de l’obligatorietat de portat la mascareta posada

 

COMITÈ ORGANITZADOR

 

Director del torneig: Lluís Parals Marcé

Àrbitre del torneig: Carles Vilà Camps

 

El Comitè estarà format pel director i dos jugadors/es que seran escollits abans de començar la primera ronda.

 

PREMIS

 

General:

1r classificat: trofeu i inscripció gratuïta per l’edició 2021

2n classificat: trofeu i inscripció gratuïta per l’edició 2021

3r classificat: trofeu i inscripció gratuïta per l’edició 2021

Trofeu pels dos primers classificats de 3 Trams que es determinaran a l’inici de la tercera ronda.

Trofeu pel millor Sub12 i Sub10.

Cloenda i entrega de premis: al finalitzar la darrera ronda, aproximadament a les 15:00 del dia 6 de setembre.

ALLOTJAMENTS

L’Hotel Clipper ofereix habitacions dobles per a dues persones pel cap del setmana del 4 al 6 de setembre al preu orientatiu següent:

 

  • en allotjament i esmorzar ............................. 322,00€

  • en AD tarifa NO Reemborsable.................... 289,80€

  • en mitja pensió ............................................. 405,80€

  • en MP No Reemborsable ............................. 365,22€

  • el 10% d´I.V.A. està inclòs en aquests preus.

  • La taxa turística de 0,99€ per adult/nit no està inclosa.

  • La Tarifa No Reemborsable es paga el total en el moment de fer la reserva, peró no es pot modificar ni anul·lar la reserva.

 

Per altra banda, el Camping Delfin Verde, que es troba just al costat i un dels millors càmpings de la Costa Brava, a més de parcel·les per acampar o per caravanes, disposa de bongalows i altres.

ALTRES

No es permet fumar a la sala de joc. Els jugadors es comprometen a dur la deguda vestimenta i a tenir un comportament correcte i esportiu.

No es permetrà l’entrada a la sala de joc de telèfons mòbils, tant dels participants com de les persones que vinguin a veure les partides, llevat que estiguin apagats i es mantinguin així durant tota la partida. El jugador autoritzarà a l’equip arbitral a comprovar que el telèfon està apagat en cas de tenir algun dubte.

Els participants autoritzen la publicació de les seves dades personals en els diferents mitjans de comunicació que l'organització consideri oportuns per a la necessària difusió de l'esdeveniment (llistats de resultats, classificacions, participants, partides, retransmissions, etc...). Així també els participants autoritzen la publicació d’imatges tant a la web com a les xarxes socials que l’organitzador pugui fer-ne en el transcurs del torneig i entrega de premis.

Les decisions arbitrals podran ser apel·lades per escrit fins a una hora després d’acabada la ronda al Comitè d'Apel·lació, que estarà format pel director del torneig i dos jugadors/es escollits/des durant la primera ronda entre els/les participants. Les decisions d'aquest Comitè seran definitives i inapel·lables.

L'organització es reserva el dret de permetre alguna modificació d'aquestes bases per tal de millorar el desenvolupament del torneig.

Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa vigent de la FCE i FIDE per a torneigs oberts i les lleis dels escacs de la FIDE. La participació en el torneig implica la total acceptació d’aquestes bases.

 

CONTACTES

 

Telèfon i whatsapp: 620196558

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Web: http://www.clubescacsmontgri.com