user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 01 Mai 2016 00:00

97 participants al X Torneig Montgrí

Valorar aquest article
(1 Votar)

Dissabte 30 d'abril. Expectatives confirmades. Ensumàvem poder arribar al centenar de participants per al desè Torneig Montgrí infantil i si bé hores abans havíem passat aquesta fita, finalment el número es va quedar en 97 nens i nenes que van prendre part en el torneig. Aquest ball d'altes i baixes d'inscrits de darrera hora varen dificultar un començament amb força retard, que lamentem moltíssim i que des d'aquí tornem a demanar disculpes. Per a properes edicions posarem remei tal com ho fan els tornejos federats oficials malgrat no ser oficial ni federat.

 

Però no només és notícia el rècord absolut de participants en un torneig d'escacs infantil a Torroella sinó que cal destacar la qualitat de molts dels que vingueren. Entre d'altres es trobaven: Nil Garcia del CE Ripollet i sots-campió de Catalunya Sub8, David Acevedo del CE Alt Empordà-Peralada i campió de Catalunya Sub10, Jan Salvatella del CE Gerunda i novè de Catalunya Sub12 i Marcel Claramunt del CE Ateneu Colón i cinquè de Catalunya Sub14. També remarcar que vingueren nens i nenes de molts club gironins (Alt Empordà-Peralada, Figueres, Gerunda, Santa Eugènia, Cassà, Platja d'Aro, Guixolenc) però també d'altres punts més llunyans com la Fundació Joviat de Manresa, Llinars, Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sant Boi de Llobregat i Barcelona capital.

A més de felicitar als campions (detallem a continuació en cròniques separades cada una de les categories), també felicitar el molt bon comportament de tots els participants, les moltíssimes ganes de jugar (i guanyar!), les rialles, corredisses, plors, converses de jugades, i gaudir d'un bon berenar a mitja part, que van fer que les instal·lacions del gimnàs del Guillem de Montgrí varen vibrar pel bon ambient.

Agrair a la delegació territorial de Girona de la FCE per la cessió de part de taulers, peces i rellotges, a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per la cessió de les instal·lacions i de material, a Panini per la col·laboració d'entrega de premis, a la Cooperativa Girona per les 100 pomes pel berenar, als germans Pau i Jan Garcia per ajudar a muntar les taules, en Dani Vilà pels cafès i la logística, a la Teresa Bagué per les 6 grans coques que al final només en quedà engrunes, a la Cristina Vidal per la paciència en l'arbitratge, al fotògraf David Campos, i a tots els pares i mares que d'una manera o altra han col·laborat, han gaudit i han passat una bona tarda.

PD: d'en Carles Vilà no en dic res perquè ara mateix no té veu després de cridar tant, ja que no disposava de micròfon ...

Llegir 4655 vegades