user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dilluns, 11 abril 2016 00:00

Torneig Montgrí d'escacs escolar per edats de 2016

Valorar aquest article
(0 vots)

El gran èxit de participació amb centenar d'inscrits passats, una previsió que teníem a priori, ens veiem obligats a tancar inscripcions el dijous 28 d'abril a les 20:00. D'aquesta forma podrem controlar la logística de l'organització del torneig.

 

Aquest any, el dissabte a partir de les 16:00 del 30 d'abril de 2016, organitzem el Xè Torneig Escacs Montgrí per a la promoció dels escacs escolar, per a tots els nens i nenes que vulguin passar-s'ho bé competint un torneig. Però com ja es va fer l'any passat, en essent un torneig obert, tothom i té cabuda, fins i tot els que tenen llicència federativa i han guanyat algun que altre premi important.

La novetat d'enguany és que ampliem el grup de sub14 per a no oblidar aquesta franja d'edat (13 i 14 anys) que comencen a ser grans però encara no prou ... Per tenir cabuda la previsió de més participants, també s'ha procurat trobar un local més gran i per això l'escenari d'enguany serà el gimnàs de l'escola Guillem de Montgrí. També com a novetat és que fem entrar el patrocini privat que col·laboren en el berenar i repartiment de premis com ho faran la Cooperativa Giropoma Costa Brava i Panini.

Volem que sigui una tarda festiva per a tothom, tant pels que s'inicien, com pels que ja fa temps que fan escacs i mats a molts tornejos que es fan arreu de Catalunya.

La llista d'inscrits la podeu veure aquí.

A continuació l'enllaç dels inscrits (resultats i classificacions) en el chess-results.com:

Llegir 8885 vegades